reklama 11A

Cavaliada Tour v Lublinu s Čechy na startu

ikonka

V polském Lublinu se ve dnech 15. – 18. února konají mezinárodní skokové závody CSI2*, které se jedou v rámci Cavaliada Tour. Na startu budeme mít také českou ekipu. V nejtěžší kategorii se představí Aleš Opatrný a společně s ním Sára Vingrálková…
13.02.2018 18:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Lublin je druhou zastávkou letošní Cavaliady Tour, který čítá celkem tři kola a pravidelně se těší české účasti. Tentokrát se do dějiště závodů vydávají dvě české dvojice. Aleš Opatrný bude při CSI2* sedlat tři koně. Budou jimi Crook, Idario van het Netehof a tento trojlístek doplní VDL Fakir.

Tři svěřence má nahlášená i letos šestnáctiletá Sára Vingrálková. Tato juniorská jezdkyně bude závodit v sedle koní Celana Z, Kas-Sini DC a Oscar des Fontaines.

Hlavní soutěží závodů bude nedělní Grand Prix, která se pojede na parkuru 145 centimetrů vysokém. O vítězi by mělo rozhodovat jedno rozeskakování na čas. Soutěž se počítá jak do zmíněné Cavaliada Tour, tak i do Longines žebříčku. Pro účast v této soutěži se musí jezdci kvalifikovat z předešlých soutěží.

Závěrečná soutěž bude vrcholem Big Tour. Pro jezdce budou dále připraveny soutěže Small a Middle Tour.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE