reklama 11B

Časopis Svět koní 2-2018 je v prodeji

ikonka

Březnové vydání časopis Svět koní s číslem 2-2018 je v prodeji! Mezi mnoha zajímavými články najdete mimo jiné rozhovor s podkovářem Michalem Mašindou, dočtete se o zimní přípravě dostihových koní s Lenkou Syslovou a najdete pozvánku na GC v Praze.
22.03.2018 11:23  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Jarní vydání Světa koní přináší rozhovor s podkovářem Michalem Mašindou, ptali jsme se ho například na výhody kování zatepla i celkový pohled na péči o kopyta. Přečtete si také o spolupráci českého chovatele Bedřicha Hanáka s mladým talentovaným parkurovým jezdcem Danem Pospěchem.
 
Ohlédneme se ještě za zimou v článku Lenky Syslové o přípravě dostihových koní, ale už jarním tématem je mimo jiné koňská alergie. Poradíme také s výběrem stáje pro jezdecké začátky, protože právě jarní měsíce lákají do sedla i ty, kteří chtějí s jezdectvím začít.
 
Podíváme se do mezinárodního jezdeckého centra na Floridě i na závody chladnokrevných koní na Slovensku. Pozveme vás na závody mladých nadějí do Poděbrad i na finále Global Champions Tour v Praze. Nezapomínáme ani na novinky z jezdeckého vybavení. Přečtěte si březnový Svět koní...



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE