reklama 11C

ČSP v Hořovicích zahájilo čtvrteční dění

ikonka

Další kvalifikační kolo letošního ročníku Českého skokového poháru se přesunulo do Hořovic. Ve čtvrtek 5. července se jezdci představili v rámci prvního závodního dne, když se skákalo na parkurech do stupně S*. V této zkoušce zvítězil Michal Kukačka…
05.07.2018 20:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Čtvrtou a zároveň poslední čtvrteční soutěží byl parkur stupně S*, v němž přemožitele nenašel Michal Kukačka v sedle koně Melody 1. Byl jedním pouze z pěti účastníků, kteří dokončili připravenou trasu parkuru bezchybně. Druhý skončil Aleš Opatrný s koněm Chacha před polských zástupcem Jaroslawem Koziarowskim s koněm Jamiro van het Equitanerhof.

S oběma svými koňmi předvedl rychlou jízdu Petr Dajbych, nevyvaroval se však pokaždé jedné chybě. Dařilo se mu ale v předešlé soutěži L*, když zvítězil v sedle koně Dumol.

První soutěží závodního dne byl parkur stupně Z, který se jel na limitovaný čas. Celkem čtyři jezdci se vešli do rozdílu menšího, než je jedna vteřina. Nejlepší jízda se podařila Anně Kostohryzové s koněm Colombo 4, druhý nejlepší výkon podala Barbora Malinovská v sedle Carrie.

Následující soutěž na stupni ZL byla zároveň první kvalifikací do soutěže Amateur Tour, jejíž dílčí finále proběhne v sobotu. Z vítězství v otevřené soutěži a zároveň i v rámci Amateur Tour se stala Martina Svobodová s koněm Casey.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE