reklama 11B

ČSP Opava v sobotu pro Šulka a Materovou

ikonka

Během sobotního dne 25. srpna se v Opavě při Českém skokovém poháru uskutečnila nejen skoková soutěž ST**, která byla generálkou na Velkou cenu, ale na programu dne bylo také finále Amater Tour. Vítězkou se stala Denisa Materová s Lanakenem…
25.08.2018 19:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Finále Amateur Tour bylo závěrečnou soutěží sobotního dne. Na parkuru stupně ZL se představilo 22 kvalifikovaných dvojic. Po bezchybném výkonu v základním kole se celkem 10 jezdců dostalo do rozeskakování.

V něm se nejvíce dařilo Denise Materové, která sedlala Lanakena. S tímto valachem jezdkyně dokončila trasu rozeskakování v čase 35,22 vteřin. Na to nikdo ze soupeřů nedokázal odpovědět lepším časem, a tak dvojice zvítězila. Na druhé místo se dostala Nikola Huňová s Merrou a elitní trio uzavřela Dana Pinkavová s La Corou 1.

Nejvyšší soutěží sobotního dne byl parkuru ST**. Tato nepsaná generálka na Velkou cenu byla hodnocena na čas a pouze dvě dvojice se svým časem dostaly pod 70 vteřin. V čase 66,81 vteřiny se po bezchybné jízdě dostal do cíle Igor Šulek, který tak s Wavo Aramisem slavil vítězství. Nejblíže se k tomuto slovenskému reprezentantovi dostal Marek Klus, který sedlal Carebise. Jeho čas činil 67,56 vteřiny. Další dvě příčky pak obsadil plzeňský jezdec Jan Štětina, a to s koňmi Verdi-S a Zento-S.

V neděli závody vyvrcholí Kofola Velkou cenou Opavy, která by měla začít ve 14:30 hodin. Celou neděli bude možné sledovat závody také online.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Webové stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE