reklama 11A

CSIO v Šamoríně uzavřel dětský a juniorský PN

ikonka

Ve slovenském Šamoríně vrcholily mezinárodní závody CSIO pro děti a juniory během neděle 5. srpna Poháry národů. Zastoupení jsme měli v obou kategoriích. Dětský tým skončil třetí, zatímco junioři nakonec vybojovali páté místo…
05.08.2018 20:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Za dětský tým nastoupilo do Poháru národů pouze trio jezdkyň, a tak neměly šanci škrtat nejhorší výsledek. Tým ve složení Anna Helebrantová (Epo van de Achterhoek Z), Mariana Michlíčková (Leeve Jung) a Petra Pařenicová (Sarah Sun) dokončil dvoukolou soutěž celkem s 16 trestnými body na kontě. To stačilo na konečné třetí místo. Na dětské jezdce čekaly parkury s výškou překážek 125 centimetrů.

V rámci juniorského Poháru národů se na startu představil český celek ve složení Sofie Najmanová (Casanova S), Kateřina Tomanová (Chacco Gold), Anna Heldová (Cara Mia III) a Sára Vingrálková (Celana Z). Zatímco první kolo se českému celku vydařilo, v tom druhém si již jezdci připsali na konto více trestných bodů. Největší oporou byla Sára Vingrálková, která zapsala dvě nuly. Celkově tým nakonec klesl z třetí pozice na konečné páté místo.

V dalších soutěžích se v neděli představilo méně startujících. Na parkuru 140 centimetrů vysokém si dojela pro druhou příčku Sofie Najmanová, když s Billy Baronem Z inkasovala 4 trestné body. Třetí dokončili Kateřina Tomanová a Centisimo. Tato dvojice měla na kontě 8 trestných bodů.

V Grand Prix při CSI1* se jen těsně nedostali do rozeskakování Sofie Najmanová a Lexus. Dvojice sice absolvovala základní kolo parkuru 140 centimetrů vysokého bezchybně, připsala si však jeden trestný body za překročený čas. Tento výsledek stačil na šesté místo ve výsledkové listině.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE