reklama 11D

CSIO Pohár národů v Lisabonu pro Belgii

Suverénní vítězství zaznamenal belgický tým během pátečního dne 26. května v portugalském hlavním městě. Na CSIO3* v Lisabonu si totiž v rámci Poháru národů druhé divize dojeli s náskokem až neuvěřitelných 17 trestných bodů pro vítězství…
27.05.2017 17:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V Lisabonu se na startu sešlo celkem devět týmů, přičemž elitní osmička postoupila do druhého kola. Přestože na startu nechyběly úspěšné týmy jako Itálie, Velká Británie či Irsko, tato soutěž družstev byla plně v režii belgických reprezentantů.

Tým ve složení Constant Van Paesschen (Carlow van de Helle), Fabienne Daigneux Lange (Venue d´Fess des Hazalles), Jos Verloy (Caracas) a Nicola Philippaerts (Chilli Willi) dokončili první kolo bezchybně, respektive jediná chyba se belgickému celku škrtala. V druhém kole pak měli belgičtí jezdci po třech jezdcích na kontě 4 trestné body. Vzhledem k výkonům soupeřů však již nebylo třeba, aby poslední jezdec nastoupil na start. Nakonec druhé Španělsko totiž mělo v součtu 21 trestných bodů.

Pro třetí příčku si nakonec dojela Francie, a to s 24 body na kontě. Tomuto družstvu se nedařilo v prvním kole, kdy si připsalo 20 trestných bodů. To byl dokonce druhý nejhorší výsledek a Francie postupovala do druhého kola z poslední postupové, tedy osmé, příčky. Druhé kolo pouze se 4 body je však posunulo výrazně vpřed a zajistilo jim nakonec právě třetí místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE