reklama 11A

CSIO Pohár národů Ocala pro kanadský tým

ikonka

Během nedělního dne 18. února se při CSIO5* Ocala uskutečnila také dvoukolová soutěž Pohár národů. V druhém kole nakonec o vítězství pro sebe rozhodl kanadský tým, který dokázal navázat na první kolo a předvést vyrovnaný výsledek….
19.02.2018 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pohár národů se konal na parkuru 160 centimetrů vysokém. S prvním kolem si neporadil žádný tým bezchybně, nejlepší výsledek si připsali Kanaďané a Němci, kteří měli po 4 trestných bodech. Avšak zatímco kanadský tým si vedl i v druhém kole dobře, německé družstvo se potýkalo s problémy a po vyloučení jednoho jezdce si nakonec v druhém kole připsal tento celek 28 trestných bodů. To je posunulo výrazně níže ve výsledkové listině.

Naopak reprezentanti Kanady ve složení Francois Lamontagne, Tiffany Foster, Ian Millar a Eric Lamaze se nakonec radovali z vítězství. V prvním i druhém kole si připsali po jedné skokové chybě a jejich celkový součet tak byl 8 trestných bodů. Druhá Brazílie nasbírala dvojnásobek trestných bodů, když v obou získali Brazilci po osmi trestných bodech.

Na třetí místo se dostalo Irsko, které inkasovalo celkem 24 trestných bodů. Irové jako jedni z mála předvedli v druhém kole lepší výsledek a posunuli se oproti průběžnému umístění z prvního kola o něco výše. Stejný scénář platil i pro jezdce týmu USA, kteří se podělili o třetí místo právě s Iry. Stejně jako Irové, i oni obdrželi v prvním kole 16 trestných bodů a následně v tom druhém již jen osm.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: FEI/Shannon Brinkman




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE