reklama 11B

CSIO Challenge Cup v Barceloně pro Němce

ikonka

V sobotu 6. října se ve španělské Barceloně při CSIO5* finále Poháru národů uskutečnila soutěž Challenge Cup, v níž se představilo celkem sedm týmů. Nejlepší výkon nakonec zaznamenali Němci, kteří zvítězili s 5 trestnými body na kontě…
07.10.2018 08:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V sobotním Challenge Cupu se celkem sedm družstev představilo na parkuru 160 centimetrů vysokém. Z vítězství se nakonec radoval německý tým, který nastupoval ve složení Philipp Weishaupt (Asathir), Hans-Dieter Dreher (Berlinda), Maurice Tebbel (Chacco´s Son) a Marcus Ehning (Comme Il Faut 5). Právě poslední jezdec rozhodl o vítězství pro Německo, když dokončil bezchybně.

Bez trestných bodů dokončil také úvodní jezdec Philipp Weishaupt. Naopak se škrtal výsledek 9 trestných bodů od Hase-Dietra Drehera. Jednu chybu společně s jedním bodem za čas pak zapisoval Maurice Tebbel.

V součtu o jedno shození více měli zástupci Spojených států amerických. Těm úvod soutěže nevyšel ideálně, když zahajující jezdkyně Jessica Springsteen parkur nedokončila. Tým tak věděl, že všechny další výkony se již budou počítat. Bez trestných bodů absolvoval parkur Alex Granato, osm trestných bodů přidal na konto Andrew Kocher a jeden bod za překročení času inkasovala Lucy Deslauriers.

Třetí nakonec skončili Brazilci, kteří měli na kontě 10 trestných bodů. Čtvrté místo pak s 15 trestnými body obsadilo Španělsko před pátou Kanadou.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.  

Foto: FEI/ Lukasz Kowalski




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE