reklama 11B

CSI2*-W Pezinok s českými startujícími

ikonka

Ve dnech 7. - 9. září se ve slovenském Pezinku konají mezinárodní skokové závody CSI2*-W. Česká ekipa nebude na těchto závodech chybět. V nejtěžší úrovni budeme moci sledovat osm českých zástupců, včetně Marka Kluse, Ondřeje Zváry či Jana Štětiny…
03.09.2018 12:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Mezinárodní závody ve slovenském Pezinku se neobejdou bez českých jezdců, kteří pravidelně do tohoto areálu jezdí. V rámci CSI2*-W se na startu ukáže Přemysl Adam, Rudolf Doležal, Anna Helebrantová, Marek Klus, Tina Laryšová, Jan Štětina, Lucie Strnadlová a také Ondřej Zvára.

Tato osmička českých jezdců je do nejnáročnějších soutěží těchto závodů nahlášena celkem s šestnácti koňmi. Českou ekipu dále doplní jezdci startující při CSIAm a CSIYH1*. Vedle již zmíněných se jedná o Terezu Bohunskou, která bude startovat právě při CSIAm.

Pro jezdce při CSI2*-W bude připraveno celkem devět soutěží, a to na obtížnostech Small Tour, Middle Tour a Big Tour. Hlavní soutěží bude nedělní Grand Prix, která se jede v rámci kvalifikace FEI Světového poháru.

Jezdci budou v této soutěži sbírat také body do Longines žebříčku. Tato hlavní soutěž bude 140-160 centimetrů vysoká a pojede se s jedním rozeskakováním. Určena je pro 50 kvalifikovaných dvojic.  

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE