reklama 11A

CSI-W v Poznani s českými starty

ikonka

Ve dnech 30. listopadu – 3. prosince se v polské Poznani uskuteční soutěže Světového poháru v rámci CSI3*-W. Na tomto skokovém mítinku nebudou chybět ani české dvojice. V rámci tříhvězdové úrovně by měli nastoupit čtyři čeští reprezentanti…
28.11.2017 08:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci těchto skokových závodů se uskuteční hlavní soutěž v neděli. V rámci Grand Prix se pojede také o body do Světového poháru v rámci centrální evropské ligy (CEL). Tento parkur by měl být vysoký maximálně 160 centimetrů a pojede se s jedním rozeskakováním na čas.

Do této soutěže se bude třeba kvalifikovat ze čtvrteční a páteční soutěže. Výjimku mají dobře postavení jezdci v rámci žebříčku centrální evropské ligy.

Součástí těchto závodů budou také soutěže při CSI1* a CSIYH1*. Za českou ekipu by měli v rámci CSI3* nastoupit Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková a juniorka Sára Vingrálková. Zuzana Zelinková by se navíc měla představit i v sedle svého úspěšného Caleriho II.

Závody se jedou v rámci polské Cavaliada Tour a nabídnou také zajímavé skokové soutěže. Divácky atraktivní bude jak skok mohutnosti, tak soutěž speed and music nebo páteční soutěž mezi ženy a muži s názvem Ladies vs Gentlemen.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. O průběhu závodů vás budeme pravidelně informovat. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE