reklama 11C

CSI Salzburg se ve čtvrtek vydařil Najmanové

Sofie Najmanová dokázala hned první den ve čtvrtek 11. prosince proniknout do dekorované pětky a na CSICh při CSI4* v rakouském Salzburgu v sedle svého Stardana vybojovala čtvrté místo. S jednou chybou dokončila Adéla Půlpánová a Lepus...
12.12.2014 00:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sofie Najmanová a Stardano ještě při středečním opracování. Foto Lukáš Najman

Sofie Najmanová si po dobré a bezchybné jízdě zajistila pěkné čtvrté místo. Na parkuru 120 cm sedlala ještě Taz Timese, s nímž jednou chybovala. Vzhledemtomu, že více jak polovina jezdců dokončila bez shození, dojela si pro devátou příčku. Přestože byla dětská kategorie oproti jiným soutěžím méně početná, na startu se sešla veliká konkurence. Na závody již není pozvaný každý, o to cenější je dekorovaná příčka.

Taktéž dva koně sedlala úvodní den Adéla Půlpánová. S oběma se nahlásila do soutěží CSI2*. Lépe si vedlasedle Lepuse a parkurvýškou překážek 130 cm dokončilijednou chybou. O 5 cm vyšší překážky překonávala s Very Easy-S, kde inkasovali 11 trestných bodů.

Zuzana Zelinková startovala první den pouzeFilicitou. V soutěži CSI4* (145 cm) si však odnesla dvouciferný výsledek. V sedle Caleriho se představípátek, a to na parkuru 150 cm. S Filicitou je nahlášena do stejně náročného kurzu jako ve čtvrtek.  

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE