reklama 11C

CEM v Martinicích propojí tři jezdecké disciplíny

Unikátní možnost vidět špičkové výkony hned ve třech disciplínách na jediném místě mají fanoušci jezdectví při čtyřdenním Czech Equestrian Masters, které začíná ve čtvrtek 7. září v jezdeckém areálu Equitana Martinice...
06.09.2017 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: Tomáš Holcbecher

V areálu ve středočeských Martinicích se představí přední jezdci v parkurovém skákání, v drezuře a také děti na pony v jedinečné týmové soutěži, kdy družstvo vytvoří na základě losu dva zkušení dospělí a jeden dětský závodník. Každý startuje ve své disciplíně, přičemž se týmu sčítají body za umístění v jednotlivých závodech.

„Loni byla skvělá atmosféra, protože děti svým kolegům z řad jezdeckých celebrit velmi náruživě fandily,“ vzpomíná Markéta Šveňková, tisková mluvčí České jezdecké federace, na vydařený první ročník akce, na jehož úspěch chtějí v Martinicích nyní navázat.

Na kolbišti budou k vidění například i hvězdy české reprezentace a účastníci nedávného parkurového ME v Göteborgu Zuzana Zelinková a Kamil Papoušek, v drezuře pak mimo jiné loňská mistryně Tereza Hábová či Hana Vášáryová. Na startu budou i juniorští a mladí jezdci, kteří se letos účastnili mistrovství Evropy ve slovenském Šamoríně.

Diváci se však mohou těšit v sobotu a hlavně v neděli na řadu dalších soutěží a bohatý doplňkový program. Pojede se třeba skoková soutěž v maskách, nedělní speciální závod Derby, kdy jezdec musí kromě parkurových překážek absolvovat i terénní skoky mimo kolbiště, a novinkou bude vyhlášení nejatraktivnějšího týmu CEM. Družstvo, kterému pošlou fanoušci na facebooku nejvíc „lajků“, se bude moci těšit na prémii deset tisíc korun.

Zdroj: tisková zpráva CEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE