reklama 11B

CDI Keysoe s Kateřinou Cox v Grand Prix kür

ikonka

Dvě české jezdkyně Pavla Rubíčková a Kateřina Cox startovaly i o víkendu ve dnech 17. – 18. března na náročných závodech CDI3* v Keysoe ve Velké Británii. Kateřina Cox se navíc kvalifikovala mezi elitní patnáctku, která nastoupila v nedělním küru…
18.03.2018 19:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Kateřina Cox startovala o víkendu celkem dvakrát. V sobotní soutěži Intermediaire I získala s koněm Ajorno hodnocení v podobě 63,118 %, což jí vyneslo patnáctou příčku. Tento výsledek jí však zároveň zajistil start v nedělní volné sestavě, kam se probojovala pouze elitní patnáctka jezdců.

V něm se nakonec české dvojici podařilo obdržet od rozhodčích velice slušné hodnocení 66,950 %, což je zařadilo na osmou příčku ve výsledkové listině. Přední příčky patřily britským zástupkyním, které navíc měli v této soutěži také převahu. Z patnácti startujících totiž jedenáct jezdců reprezentovalo právě Velkou Británii.

Pavla Rubíčková startovala po pátečním startu také během sobotního programu. S koněm Xangai nastoupila na start soutěže Grand Prix – Consolation Clas. V ní nakonec získala 61,500 %, což nakonec znamenalo páté místo ve výsledkové listině.  V neděli již nezávodila.

 „Vzhledem ke konkurenci a nízko nasazenému hodnocení jsem s výsledky spokojena,“ popsala česká jezdkyně Pavla Rubíčková. „Navíc nám hodně foukalo a startovali jsme dost pozdě, až kolem desáté hodiny večer,“ doplnila.

„Trénuji nyní s Richardem White a jeho ženou Kyrou Kyrklund, kteří mě pravidelně podporují a nebudou chybět na závodech CDI ve Wiener Neustadtu, které se konají přes Velikonoce. Moc se na to těším,“ zmínila ještě česká zástupkyně.

„Na závodech byla výborná atmosféra. Na umístění to sice zatím není, ale budeme pracovat neustále na zlepšení a potvrdili jsme si, že ani na lepších závodech se neztratíme,“ popsala za české duo jezdkyň Pavla Rubíčková.

 

 Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE