reklama 11A

Bronislav Chudyba nebude chybět při CSI5* Basilej

ikonka

Švýcarská Basilej hostí ve dnech 11. – 14. ledna parkurový mítink kategorie CSI5*, který každoročně láká světovou špičku a nejinak tomu bude i letos. Během těchto prestižních závodů se představí mimo jiné slovenský jezdec Bronislav Chudyba.
09.01.2018 10:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Přehlídka nejen evropské parkurové elity, to je CSI5* v Basileji. Závody startují ve čtvrtek 11. ledna, hlavní soutěž Grand Prix s překážkami do 160 cm je na programu v neděli od 14.15 hodin.
 
Soupisky přihlášených jezdců jsou plné známých jmen. Silná sestava bude závodit ve francouzských barvách. Nechybí Kevin Staut, Simon Delestre, Philippe Rozier či Roger Yves-Bost. Němci mají v přihlášce Christiana Ahlmanna nebo Marcuse Ehninga. Alberto Zorzi a Emanuele Gaudiano budou závodit za Itálii, dorazí Irové Betram Allen a Denis Lynch, Britové Scott Brash i John a Michael Whitakerové. Chybět nebude momentálně jeden z nejlepších jezdců světa Harrie Smolders z Nizozemí. 
 
Představí se Edwina Tops-Alexander (AUS), Yuri Mansur (BRA), Max Kühner (AUT), Luciana Diniz (POR) či Rolf Goran Bengtsson (SWE). Velmi silné zastoupení bude mít logicky pořádající země včetně Steva Guerdata, Pia Schwizera a Romaina Dugueta. 
 
My budeme bedlivě sledovat, jak si povede slovenský reprezentant Bronislav Chudyba. 
 

Výsledky můžete sledovat ZDE

 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Štítky: skokyCSIBasilej
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE