reklama 11A

Brno hostí červencové kolo Donau Bohemia Trophy

Drezurní seriál závodů Donau Bohemia Trophy míří do Brna na Panskou líchu, kde se představí jezdci v jednotlivých úlohách až do stupně obtížnosti T, a to ve dnech 1 - 2. července. Zároveň se uskuteční také přebor JMO a Národní pohár dětí a mládeže…
28.06.2017 12:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Tyto drezurní závody budou mít mezinárodní složení rozhodčí, a to díky dvěma hostům. Rozhodovat po boku českých členů bude také z Rakouska Alice Schwab a z Maďarska Barbara Franyo. Během dvou dnů se uskuteční celkem 16 soutěží, a to od úrovně Z, včetně pony soutěží, do stupně T. Úlohy, které se pojedou jako kvalifikační v rámci Donau Bohemia Trophy, budou zároveň otevřené pro všechny jezdce.

Oba dva dny by se o vrchol závodů měla postarat soutěž stupně ST a T, přičemž v sobotu se pojede úloha St. Georges, která je zároveň kvalifikací do Donau Bohemia Trophy, a poté otevřená úloha Intermediate A. V neděli bude nejtěžší kvalifikační soutěží úloha YJ/2016, tedy FEI úloha mladých jezdců. Poslední vypsanou soutěží je pak v neděli úloha FEI Intermediate B.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, startovní a výsledkové listiny budou dostupné v záznamu závodů, viz níže… 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE