reklama 11B

Brněnská Zlatá podkova pro Veroniku Příhodovou

ikonka

V termínu 1. – 3. června se v Brně na Panské Líše bojovalo v rámci Zlaté podkovy ve všestrannosti. V nejnáročnější soutěži tohoto mítinku si pro vítězství dojela Veronika Příhodová. Současně se také rozhodlo o letošním mistrovi Jihomoravské oblasti…
03.06.2018 16:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Veronice Příhodové se vydařila především drezura, kde se díky výsledku 29,89 trestných bodů ujala vedení soutěže Zlaté podkovy. Po té jezdkyně v sedle koně Expresso-EV přidala pět trestných bodů během skokové zkoušky a bezchybný kros. S konečným výsledkem 34,89 trestných bodů se tak radovala z vítězství.

Druhou příčku obsadila Eliška Pavlová v sedle Ally 2, která v průběhu soutěže inkasovala 28,57 trestných bodů. Trojlístek na stupních vítězů uzavřela Vladimíra Pechanová spolu s koněm Rosa-P, a to s výsledkem 41,85 trestných bodů.

O tomto víkendu se také současně se soutěží Zlaté podkovy rozhodlo o letošním mistrovi Jihomoravské oblasti v kategorii seniorů. Z tohoto titulu se radovala reprezentantka domácího Jezdeckého klubu Panská Lícha Eliška Pavlová.

Konečné výsledkové listiny najdete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE