reklama 11C

Brash a fenomenální Ursula vítězi GP Mexico City

ikonka

Grand Prix Mexico City, která otvírá celou sezonu Global Champions 2018 vyhrála v sobotu 24. března dvojice Scott Brash a Ursula XII. Brash se tak stal prvním sportovcem, který se kvalifikoval do Super Grand Prix, jež se pojede v prosinci v Praze.
25.03.2018 10:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Foto: GC / Stefano Grasso
 
Dvojnásobný šampion túry předvedl v rozeskakování Velké ceny bleskovou jízdu. „Jsem z toho nadšený“, shrnul jednoduše své pocity Brash a dodal: „Ursule je sedmnáct let a ze všeho nejvíc to bylo její vítězství. Diváci zde byli také fantastičtí“.
 
Brash dojel před Danielem Deusserem (GER) a Albertem Zorzim (ITA) a zajistil si tak vstupenku do pražské Super Grand Prix určené pro vítěze jednotlivých Velkých cen.
 
„Jsem potěšen, že budu součástí zbrusu nové soutěže, která bude určitě skvělá. Do Prahy už se těším, bude to napínavé, je to zase nová úroveň parkuru“.
 
V rozeskakování Grand Prix s překážkami do 160 cm se představilo osm čistých dvojic. Tři výše jmenovaní jezdci dokázali překonat také rozhodující kurz bez chyb. Druhý Deusser sedlal Tobaga Z a do cíle dojel o necelé dvě sekundy pomaleji než Brash. Zorzi s Contangou na třetí příčce měl čas pak jen o šest setin pomalejší, než Deusser.
 

Kompletní výsledky z GCT a GCL najdete v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE