reklama 11C

Boxy na Farmě Ptýrov už jen v pevných stavbách

Jednatel společnosti PCT vlastnící Farmu Ptýrov – Ing. Vladimír Bednář vydal v neděli 26. 7. tiskové prohlášení k mimořádné události, která nastala v uvedeném areálu o den dříve při průběhu MČR v drezuře. Najdete jej v příspěvku níže...
26.07.2015 18:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B


Ptýrov 26. 7. 2015 - Foto Anna Reinbergerová
 

VYJÁDŘENÍ POŘADATELE: Boxy na Farmě Ptýrov

Jménem vlastníka areálu Farmy Ptýrov a zároveň pořadatele bychom chtěli vyjádřit velkou lítost nad událostí, ke které došlo v průběhu letošního drezurního MČR. V sobotu odpoledne došlo vlivem silného poryvu větru ke zřícení jednoho stanu s mobilními boxy. K události došlo bohužel již podruhé, a to po cca roce
 
Na první pohled to může vypadat, že jsme se z loňské události dostatečně nepoučili a neučinili žádná opatření. Určitá opatření se zrealizovala. Bohužel musíme konstatovat, že nebyla dostatečná.
 
Pro upřesnění bych rád uvedl, jaká je situace okolo mobilních boxů. Stavbu boxů my nerealizujeme, ale pouze zprostředkováváme. Dodávku boxů včetně montáže zajišťuje externí dodavatel. V našem případě se jedná o zahraničního dodavatele, který boxy staví po celé Evropě. Zajištění boxů bylo provedeno standardněnadstandardně. Boxy byly přikotveny a dodavatel garantuje stabilitu stavby při větru do 60 km/h. 
 
To vše nás samozřejmě neomlouvá a uvědomujeme si, že jako pořadatel neseme za vše odpovědnost. Pro nás z toho plyne jednoznačný závěr. V areálu Farmy Ptýrov již žádný pořadatel nebude poskytovat ustájení v mobilních boxech, které nebudou umístěny v pevných stavbách. Tomu bude uzpůsoben režim všech dalších akcí, kde budeme poskytovat ustájení pouze v omezeném rozsahu. Pracujeme na projektu pevných staveb s mobilními boxy a věřím, že dojde k jejich realizaci.
 
Všem poškozeným se pokusíme nalézt určitou formu kompenzace a budeme věřit, že neztratíme Vaši přízeň.
 
Ing. Vladimír Bednář 
jednatel
 
ZDROJ: www.koneptyrov.cz (přímý odkaz ZDE)



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE