reklama 11D

Bieliková a Casillas dojeli třetí v CSIYH Arezzo

Nikola Bieliková se ve dnech 5. – 10. dubna účastní mezinárodních skokových závodů v rámci jarní série známé pod názvem Toscana Tour. První tři dny byly věnované především soutěžím mladých koní a Nikole Bielikové se při nich dařilo…
07.04.2016 15:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nikola Bieliková závodí už druhý týden v italském Arezzu. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Arezzo hostí během Toscana Tour čtvery po sobě jdoucí skokové závody. Ty co začaly od 5. dubna a končit budou v neděli 10. dubna jsouposlední, tedy čtvrté. Pro českou jezdkyni Nikolu Bielikovou jsou to druhé závody na závodišti v Arezzu v řadě.
 
Od úterý závodí s mladými koňmi. Nejlepšího výsledku dosáhla v čtvrtek 7. dubna ve finálové soutěži CSIYH pro sedmileté koně, když s Casillasem jako jedna z šesti bezchybných jezdců postoupila do rozeskakování, kde opět nezaváhala a dojela si pro výborné třetí místo
 
Finále koní narozených v roce 2009 předcházely dvě soutěže, a v obou si právě s koněm zmíněným výše počínala velmi dobře. V první soutěži, jež se jela v úterý, nechybovala a dojela patnáctá, devátá pak skončila v druhé soutěži o den později.
 
Nikola Bieliková závodila také s šestiletými klisnami v túře určené pro tuto věkovou kategorii koní. První soutěž jí vyšla lépe s Vinicí, kdy předvedla bezchybnou jízdu, stejně jako o den později. S druhou klisnou Capri chybovala v prvním dni třikrát a v druhém dni dvakrát. 
 
Výsledky z Arezza NAJDETE TADY



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE