reklama 11A

Bezchybné tři parkury Emmy de Moussac ve Vejeru

ikonka

Během čtvrtka 8. března pokračoval závodní program v rámci španělské Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera. Převahu měly soutěže pro mladé koně, v závěru se však jezdci představili i při Big Tour. Emma de Moussac z 3 startů ani jednou nechybovala…
08.03.2018 23:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac představila během čtvrtečního dne své tři svěřence. S mladými koňmi tolik nespěchala a tak ani přes bezchybné výkony nedosáhla na elitní dvacítku. V soutěži pro šestileté se na parkuru ukázala s koněm Hind, s nímž skončila v první polovině výsledkové listiny.

V sedmileté kategorii sedlala česká zástupkyně klisnu Cebra. Na tomto parkuru již méně dvojic dokončilo bezchybně a ta česká nakonec dosáhla na 30. příčku.

Emma Augier de Moussac nechyběla ani v závěrečné soutěži Big Tour, v níž si odvezla nejlepší čtvrteční výsledek, a to v podobě výborného šestnáctého místa. V soutěži hodnocené na čas, kde parkur dosahoval výšky 150 centimetrů, dokončila s klisnou Diva nejen bezchybně, ale v početné konkurenci také poměrně rychle.

Na startu tohoto parkuru se představila také druhá česká zástupkyně Anna Kellnerová, které se též dařilo. S koněm Giljandro van den Bosrand jednou chybovala.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Juan Luis Cabrera




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE