reklama 11C

Bezchybná jízda Kellnerové při sobotním CSI Oliva

ikonka

Během sobotního dne 13. října se v při mezinárodních skokových závodech v Olivě představily obě české jezdkyně i v nejtěžší soutěži dne. Na parkuru 145 centimetrů vysokém se více dařilo Anně Kellnerové, která dokončila parkur s jedním trestným bodem…
13.10.2018 18:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejvyšší soutěží sobotního dne byl parkur 145 centimetrů vysoký, který byl vypsán v rámci Gold 3. Česká jezdkyně Anna Kellnerová sedlala v soutěži Silverstona G a dokončila parkur bez chyb na překážkách. Bohužel překročila stanovený čas a na konto si připsala jeden trestný bod. Kvůli němu se tak nemohla představit v rozeskakování.

Druhou českou reprezentantkou byla Zuzana Zelinková. Ta se představila v této náročné soutěži s Larimou a na konto si připsala celkem 8 trestných bodů.

Pro pěkné desáté místo ve výsledkové listině si tento den dojela ještě Anna Kellnerová. S Colandem 21 absolvovala soutěž 130 centimetrů vysokou, která se jela v rámci Gold 1. Jednalo se o skokovou zkoušku hodnocenou na čas. Česká dvojice potřebovala k překonání připravené trasy 83,04 vteřiny.

V GP při Silver 2 se do rozeskakování bohužel pro jednu chybu nepodívala česká dvojice Zuzana Zelinková a Lint. V soutěži 140 centimetrů vysoké nakonec skončili na šestnácté pozici.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE