reklama 11C

Bezchybná Zelinková při čtvrtečním CSIO v Sopotech

ikonka

Úspěšný den má za sebou česká jezdkyně Zuzana Zelinková. Během čtvrtka 14. června odstartovala celkem třikrát při mezinárodních závodech CSIO v polských Sopotech. Ve všech případech se jí podařilo dokončit bez trestných bodů…
14.06.2018 20:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejnáročnější soutěží čtvrtečního dne byl parkur 150 centimetrů vysoký. V soutěži hodnocené na čas nechyběli oba čeští reprezentanti, kteří se při CSIO5* v Sopotech představují. Lepší výkon se podařil Zuzaně Zelinkové. Tato česká jezdkyně totiž v sedle koně Caleri II dokončila bezchybně. Čas 77,99 vteřin stačil této české dvojici na pěkné desáté místo ve výsledkové listině.

Druhý český zástupce Ondřej Zvára sedlal koně Cento Lano a na parkuru si připsal úvodní den celkem 8 trestných bodů.

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková nechyběla ani na parkuru 145 centimetrů vysokém, který dokončila bezchybně v sedle koně Kleiner Lord. Pomalejší čas však na elitní patnáctku nestačil. Ondřej Zvára absolvoval tuto soutěž s koněm Chaccolan a připsal si na konto 4 trestné body.

Pro nejlepší umístění si dojela Zuzana Zelinková v soutěži s výškou překážek 140 centimetrů. O pořadí rozhodoval dosažený čas a česká jezdkyně si s koněm Larima dojela pro pěkné osmé místo ve výsledkové listině.

Na závodech se představují úspěšní skokoví jezdci. Příkladem může být právě nejvyšší čtvrteční soutěž, kde si pro první dvě místa dojeli Jessica Springsteen (USA) a Kevin Staut (FRA).

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE