reklama 11A

Beerbaum počtvrté vítěz Mercedes German Master

Páteční podvečer 21. listopadu přinesl ve stuttgartské hale strhující podívanou, kdy se o vítězství při Mercedes German Master rozeskakovalo pět účastníků. Na parkuru 155 cm vysokém se nakonec nejvíce dařilo Ludgeru Beerbaumovi s Chamanem...
22.11.2014 21:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ludger Beerbaum získal nejen první místo, ale také automobil. Foto archiv pořadatele

Německý reprezentant si na konto připsal čtvrté vítězstvítéto soutěži, v předešlých letech se mu to podařilo 1995, 1996 a 2005. V druhém nejdůležitějším rozeskakování 30. Ročníku Stuttgart German Masters nenechal vítěz nikoho na pochybách a v čase 37,63 vteřin samozřejmě bez shození získal jako hlavní cenu automobil značky Mercedes. „Hansi měl neuvěřitelně dobré rozeskakování. Měl jsem štěstí, že jsem viděl jeho jízdu a mohl jsem tak využít každé malé mezery, abych byl rychlejší,“ řekl na konto svého krajana velmi šťastný Ludger Beerbaum.

Druhý skončil loňský vítěz Hans-Dieter Dreher s Embassy II, který stejně jako Ludger Beerbaum dokončil i rozeskakování bezchybně. V cíli mu chybělo 0,33 vteřiny. Třetí příčku získal Steve Guerdat, který se nevyhnul jedné chybě s Concetto Son. Přesto by však jeho čas na první příčku nestačil. Již v základním kole se o vítězství připravili mistr Evropy Kevin Staut, Pénélope Leprevost, Patrice Delaveau, Michael Whitaker či Luciana Diniz.

Nejdůležitější závod na parkurové jezdce však teprve čeká – bude jím nedělní Grand Prix a zároveň další kolo Světového poháru. Soutěž 160 centimetrů vysoká s rozeskakováním začne 14:50. Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: www.stuttgart-german-masters.de/de/presse




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE