reklama 11D

Baraldi vítězem při CSIOchJY Lamprechtshausen

V pátek 19. května se českým jezdcům na závodech CSIOchJY v rakouském Lamprechtshausenu dařilo. Alexandr Baraldi ovládl soutěž Big Tour pro mladé jezdce v sedle Elame. Tím však české úspěchy nekončí. Podrobnosti přinášíme v článku…
19.05.2017 21:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Alexandr Baraldi se představil v konkurenci dvaadvaceti koní v soutěži Big Tour pro mladé jezdce. V parkuru s výškou překážek 145 cm sedlal Elame. Česká dvojice v soutěži nenašla přemožitele a obsadila první příčku výsledkové listiny.

Druhé české vítězství zajistila v pony soutěži 95 cm Jana Táboříková. Ta v soutěži sedlala Karu, se kterou dokončila s velkým náskokem sedmi vteřin před druhou umístěnou Elisabeth Kanus.

Česká republika měla zástupce i v juniorském Poháru národů. Družstvo ve složení Sofie Najmanová, Linda Portychová, Michaela Rodová a František Stružinský, ale v obou kolech chybovalo. Konečný výsledek našeho týmu stačil až na šesté místo.

Skvělého výsledku dosáhla Veronika Jelínková v EY Cupu, kde startovala s Foreverem. Výsledek české dvojice na parkuru 140 cm znamenal bronzovou příčku.

Mezi dětmi byla nejúspěšnější Valentýna Kuková. Jezdkyně se představila v Big Children Tour v sedle koně Shadow, se kterým na překážkách 120 cm nechybovala. Její výsledek stačil na výborné třetí místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE