reklama 11D

Bannany vítězem výběru hřebců CS 2017 v Mněticích

ikonka

V sobotu 18. listopadu vyvrcholil v Mněticích u Pardubic výběr hřebců do plemenitby pořádaný Svazem chovatelů slovenského teplokrevníka v České republice. Vítězem mezi dvouletými hřebci se stal Bannany majitele a chovatele Luboše Kozáka mladšího…
18.11.2017 19:08  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Bannany je po otci 1859 Quintero´s Cassiny z matky Crazy Cecil Girl po Cent Timpex. Druhé místo obsadil Cornessini po Cornet Obolensky z matky Virginia VII po Cassini I. Tento hřebec je v majetku Ondřeje Nágra, chovatelem je Klaus Grothmann. Na třetí příčce skončil Casual po hřebci Casall z matky Unesca I po Newton. Právě Casual v majetku Jiřího Hochmana (chovatel Joerg Harder) o týden dříve zvítězil v II. předvýběru hřebců pořádaném Svazem chovatelů českého teplokrevníka v Herouticích u Neveklova. 
 
Z mladších hřebců byli při výběru CS v Mněticích vybráni ještě Amant (o: 1859 Equintero´s Cassiny, m: 17 / 25 Sisi po 907 Curier Carilex), dále Prins – Qui V. H. Appelsvoordehof (o: Denzel V´T Meulenhof, m: Quinette Appelsvoord po Latano), Dreux (o: 5199 De Niro, m: Wolita po Rhodium), Cézar (o: 1867 Przedswit Jung, m: 53 / 96 Cena po 2609 Przedswit Klam) a ještě Christian Liberty (o: Christian, m: Ginger Lady po Cannavaro). 
 
Ze starších hřebců byli vybráni čtyři z pěti předvedených: Manasquan M Z (o: Mr. Blue, m: Atlantic M Z po Air Jordan Z), Crosby DK (o: Cachas, m: Levante po Sandro), Clive (o: Heartbreaker, m: Madeleine po Voltaire) a Fresco (o: Zambesi, m: Maxim po Calvados). 
 

Internetová televize EquiTV.cz připravuje z předvýběru hřebců do plemenitby v Mněticích připravuje nezkrácený video záznam, který bude v brzké době publikován na www.equitv.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE