reklama 11A

Baloun nabízí podbřišníky s thermoaktivním gelem

Společnost Baloun Flexisaddles nabízí podbřišníky s thermoaktivním gelem, které jsou vhodné nejen pro flexisedla Baloun. Jsou vhodnou alternativou k podbřišníkům s beránkem používaným pro citlivé koně. Více v PR článku.
21.04.2016 11:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Společnost Baloun Flexisaddles představuje podbřišníky s thermoaktivním gelem vhodné nejen pro flexisedla od tohoto výrobce.
 
Jsou vhodnou alternativou k podbřišníkům s beránkem používaným pro citlivé koně.
 
Podbřišníky jsou polstrované thermoaktivním gelem, který tlumí tlak na svalstvo koně. Tím se stávají pro koně příjemnější a umožňují komfort při každodenní jízdárenské práci i sportovních výkonech. Kromě vysokého komfortu a pohodlí zajišťují pevnější stabilitu sedla na koni
 
Z vnitřní strany, která je v přímém kontaktu s koněm, je použita impregnovaná kůže, jež nenasáká potem, proto netvrdne a nepraská. Díky těmto vlastnostem podbřišníky neodírají koně a zůstávají stále měkké a poddajné. Údržba je také velmi nenáročná.
 
Podbřišníky mají gumy z obou stran. Pružnost gum přesně takovou míru, aby byl podbřišník stabilní a zároveň dostatečně pružil
 
V nabídce Baloun Flexisaddles jsou drezurní i skokové podbřišníky. Zakoupit si můžete také klasické podbřišníky a podbřišníky s vyměnitelným beránkem. Pro další informace klikněte SEM.
 
Objednat zboží si můžete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE