reklama 11D

Anna Kellnerová zahájila CSI Oliva pátým místem

ikonka

První starty v rámci mezinárodních španělských závodů CSI v Olivě absolvovala česká reprezentantka Anna Kellnerová ve čtvrtek 18. ledna. Skvělým pátým místem tak jezdkyně spolu s I’m Special Van’t Heike zahájila účast na tomto mítinku i sezonu 2018…
18.01.2018 19:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Anně Kellnerové se začátek sezony 2018 opravdu vydařil, když si během svého prvního závodního dne na závodech CSI v Olivě připsala hned několik bezchybných jízd i přední umístění.

Pro skvělé páté místo si naše reprezentantka dojela v sedle koně I’m Special Van’t Heike, s nímž dokončila bezchybně parkur vysoký 135 cm v rámci CSI1*. Ve stejné soutěži se Anna představila i se svým druhým koněm Colandem 21, se kterým připsala šest trestných bodů.

Jezdkyně nechybovala také v soutěži CSI2*, kde překážky měřily 130 cm. Zde si dojela spolu s Balguerem v konkurenci bezmála šedesáti dvojic pro 17. příčku.

Neméně úspěšný byl start Anny Kellnerové také na parkuru vysokém 140 cm rovněž v rámci CSI2*. Zde česká reprezentantka protnula cílovou pásku parkuru v sedle Calcourta Faklund bez zatížení jediného trestného bodu. Výkon dvojice stačil ve startovním poli více jak čtyřiceti koní na šestnácté místo.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: Kateřina Návojová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE