reklama 11D

Anna Kellnerová v pátečním CSI v Treffenu dvanáctá

Anna Kellnerová zahájila ve čtvrtek 16. června svou účast na CSI2* Villach-Treffen startem v soutěži s překážkami do 135 cm. Parkur dokončila pouze s body za překročení stanoveného času a vešla se do dvanáctky výhrami oceněných dvojic.
16.06.2016 13:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Anna Kellnerová s Classicem. Foto: Kateřina Návojová
 
Soutěží s překážkami do 135 cm začaly ve čtvrtek 16. června závody dvouhvězdové kategorie v rakouském Treffenu, a na startu nechyběla česká reprezentantka Anna Kellnerová, která ji absolvovala s Classicem
 
Dvanáct nejlepších jezdců bylo v této soutěži odměněno výhrami. Anna Kellnerová dokončila parkur pouze s 2 body za překročení stanoveného času do TOP12 tak proklouzlaVítězem se stal Američan Wilton Porter na koni Balou d´Acord.
 
Závody pokračují od 13.45 hodin soutěží v kategorii CSI5, která je přehlídkou nejlepších jezdců světa. Hned třetí jde na parkur letošní vítěz Světového poháru a olympijský šampion z Londýna z roku 2012 Steve Guerdat (SUI), z mnoha dalších jmenujme Johna Whitakera (GBR), Němce Marcuse Ehninga a Christiana Ahlmanna, Bertrama Allena (IRL), Edwinu Tops-Alexander (AUS) nebo úřadujícího mistra Evropy Jeroena Dubbeldama (NED). 
 
Výsledky z Villach-Treffenu sledujte TADY
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE