reklama 11D

Anatomicky tvarovaná dečka od firmy Baloun

Firma Baloun představuje anatomicky tvarovanou jezdeckou dečku, která výborně sedí všem plemenům koní. V nabídce jsou dva druhy deček. V PR článku najdete odkaz na video, kde drezurní jezdkyně Adéla Neumannová předvádí dečku v praxi.
17.02.2016 09:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Jezdecká dečka je velmi pohodlná a přizpůsobivá. Střih všech jezdeckých deček Baloun je anatomicky tvarovaný, a proto skvěle padne všem plemenům koní. V nabídce jsou dva druhy jezdeckých deček.
 
Základní s latexovým polstrováním a novinku, kde je navíc polstrování s thermoaktivním gelem.
 
Dečky jsou vyrobeny z neklouzavé velurové kůže v různých barvách a součástí kompletu je i podbřišník. Na spodní straně je pěna s textilií, která je odolná proti potu koně, a proto netvrdne. Dečka je i perforovaná odvětrávacími průduchy. Je určena přímo na koně bez jiných podložek a podsedlových deček.
 
Jezdecká dečka s thermoaktivním gelem, kterou uvidíte ve videu níže, lépe tlumí nárazy do hřbetu koně. Při dosednutí se natvaruje podle jezdcova sedu a usadí ho hlouběji do dečky. Jezdec tak získává pevnější a stabilnější sed.
 
NA VIDEU Z TRÉNINKU DREZURNÍ JEZDKYNĚ ADÉLY NEUMANNOVÉ UVIDÍTE MOŽNOSTI, KTERÉ JEŽDĚNÍ V DEČCE NABÍZÍ.
 
TÍMTO VIDEEM, BYCHOM CHTĚLI JEZDECKOU DEČKU  PŘEDSTAVIT I SPORTOVNÍM JEZDCŮM A UKÁZAT, JAKÝ PŘÍNOS MŮŽE MÍT PRO TRÉNINK SPORTOVNÍCH KONÍ.
 
 
 

 
Jízda v dečce nutí jezdce sedět správně v těžišti. Jelikož se jezdí bez třmenů, tak si tím jezdec i prodlouží nohu a dále je nucen držet se na koni holeněmi, což automaticky přináší nutnost zavření kolen. To vše pak vede ke korekci či nápravě sedu.
 
Koně pod dečkou ochotně pracují hřbetem. Pro jezdce je díky maximálnímu kontaktu průchodnost pomůcek účinnější a pro koně čitelnější.
Dečka je dostatečně polstrovaná a není v nic pevného ani tvrdého, co by mohlo koně bodově otlačit.  
 
„Jezdeckou dečku jsem na svých sportovních koních dlouhodobě používal a po velmi dobrých zkušenostech s , jsem ji zařadil jako nedílnou součást tréninku“, říká Robert Baloun
 
Více informací o jezdeckých dečkách Baloun naleznete zde http://baloun-flexisaddles.cz/kategorie-produktu/jezdecke-decky/
 
Modely jezdeckých deček si můžete přijít prohlédnout a osobně vyzkoušet do Lysé nad Labem do stánku Baloun flexisaddles v hale A1, kde bude firma Baloun od 16. - 20. 3 2016 v rámci Jezdeckého festivalu vystavovat své výrobky.
 
Aktuální novinky zveřejňujeme na facebooku Baloun flexisaddles



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE