reklama 11B

Amadeus Horse v Salzburgu s českou účastí

Mezinárodní závody CSI4* v rakouském Salzburgu budou vedle mnoha známých jmen doplněny také třemi českými – ve dnech 11. – 14. prosince se představí účastnice ME Sofie Najmanová, Adéla Půlpánová a společně s nimi účastnice MS Zuzana Zelinková…
10.12.2014 08:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sofii Najmanové se v sedle Stardana dařilo i na posledních závodech v Ebreichsdorfu. Foto Lukáš Najman

rámci skokové části Amadeus Horse Indoors se můžeme těšit na boje Zuzany Zelinkové při CSI4*, kam je nahlášena se svým aktuálně nejlepším koněm Caleri II a takéFilicitou. Adéla Půlpánová, juniorská úspěšná jezdkyně, se představíkoněm Very Easy na parkurech při CSI2*. Při CSICh bude hájit české barvy nejúspěšnější česká jezdkyně letošního mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdcůSofie Najmanová. Ta, stejně jako na evropském mítinku, bude sedlat koně Stardano, dále je nahlášenaTaz Timesem i se svým novým koněm Coco 146.

Při CSICh budou dětští reprezentanti bojovat na parkurech 120 – 130 centimetrů. Adéla Půlpánová startující při CSI2* se bude účastnit parkurů 130 – 140 centimetrůnedělí Grand Prix na výšce 145 centimetrů. Soutěž bude zároveň započítávána do Longines žebříčku. Na Zuzanu Zelinkovu čekají parkury 145 – 150 centimetrů, přičemž nedělní Grand Prix a vrchol celých skokových závodů bude o 5 cm vyšší. V této kategorii se více soutěží započítá také do Longines žebříčku.

Při CSI4* nebude chybět početná ekipa domácích jezdců, například Stefanie Bistan, Hugo Simon či Stefan Eder. Z Belgie se na závodech představíČechách známý Niel Bruynseels. Dále se představí jezdci nejenEvropy, ale celého světa. Své zástupce bude mít také Německo, Švýcarsko, Španělsko, Rusko, Velká Británie, Irsko či Saudská Arábie. Celkem se jedná o 18 národů.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE