reklama 11B

Allen sahal v GP CSIO Dublin téměř po vítězství

ikonka

O závěr mezinárodních závodů CSIO5* v irském Dublinu se postarala v neděli 12. srpna skoková Grand Prix. V rozeskakování soutěže nechyběl ani irský úspěšný jezdec Bertram Allen, kvůli chybě však musel přenechat vítězství Kevinu Jochemsovi…
13.08.2018 13:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
O napínavou koncovku nedělní Grand Prix se postaralo sedm jezdců, kteří se kvalifikovali bezchybným základním kolem do rozeskakování. V této elitní sedmičce figurovalo i jedno irské jméno, a to konkrétně druhý nejlepší Ir v rámci aktuálního FEI světového žebříčku.  Bertram Allen sedlal Molly Malolone V a dokončil v čase 40,14 vteřiny. Bohužel si na konto připsal jedno shození, což ho zařadilo na konečné páté místo ve výsledkové listině.
 
Jeho čas by přitom stačil na vítězství, neboť byl o více jak půl vteřiny lepší. Pouze tři jezdci totiž zopakovali v rozeskakování bezchybný výkon, mezi nimi měl nejlepší čas Kevin Jochems s Captainem Cooperem. Čas této holandské dvojice však byl 40,93 vteřiny.  O zhruba 4 desetiny pomalejší výkon vynesl druhé místo francouzské dvojici Alexis Deroubaix a Timon d´Aure.
 
Elitní trio pak uzavřel Ital Lorenzo de Luca, který sedlal koně Irenice Horta. Tento jezdec dokončil v čase 41,55 vteřiny. Na čtvrté místo se dostala nejrychlejší jezdkyně rozeskakování, Adrienne Sternlicht. Tato reprezentantka Spojených států amerických sedlala Cristalline a dokončila ve skvělém čase 38,37 vteřiny. Jedna chyba ji však znemožnila cestu k vítězství.
 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE