reklama 11C

Aleš Opatrný zakončil CSI Kreuth vítězstvím

ikonka

Skvělé výsledky zaznamenala trojice českých reprezentantů v neděli 11. února na německých mezinárodních závodech CSI v Kreuthu. Pro vítězství ve finále Medium Tour si dojel v českých barvách Aleš Opatrný v sedle Crooka…
11.02.2018 17:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Soutěž s výškou překážek 140 cm, která byla vypsaná jako finále Medium Tour CSI2*, absolvovalo více jak třicet dvojic. Rozeskakování se zúčastnila čtveřice bezchybných, mezi kterými nechyběla i dvojice hájící barvy České republiky. Aleš Opatrný v sedle Crooka dojel do cíle základního parkuru s druhým nejlepším časem mezi bezchybnými. V rozeskakování ale česká dvojice nenašla přemožitele a dojela si tak pro vítězství.

Ve stejné soutěži se dařilo také dalším českým jezdcům. Ondřej Zvára zde v sedle Chaccolana zaznamenal během základní části parkuru čtyři trestné body, ale i tak tento výsledek stačil na pěknou osmou příčku. Stejný osud pak potkal také Miloslava Příhodu, který ale protnul cílovou pásku v pomalejším čase, a tak se musel spokojit spolu s koněm Casally s konečným dvacátým místem.

Jako jediný nastoupil do Grand Prix při CSI2* Ondřej Zvára. Český reprezentant v sedle Quimera M dokončil základní parkur soutěže s parkurem vysokým 145 cm bezchybně a svým výkonem se postavil na jedenáctou příčku výsledkové listiny.

Elitní desítku výsledkové listiny poslední šance pro kvalifikaci do finále Medium Tour a Grand Prix uzavřel na překážkách vysokých 140 cm Miloslav Příhoda v sedle Clear Jolie, když jednou chyboval.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE