reklama 11B

Aleš Opatrný vítězem Grand Prix na CSI v Pezinku

Úspěšný český reprezentant Aleš Opatrný se zasloužil o českou hymnu v nejdůležitější soutěži celých mezinárodních závodů CSI Pezinok. S koněm Balguero si totiž v neděli 10. září dojel pro vítězství v Grand Prix, které korunoval i druhou příčkou…
10.09.2017 19:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V hlavní soutěži celých závodů, nedělní Grand Prix, se do rozeskakování po bezchybném základním kole dostalo osm dvojic. Hned dvakrát v něm figuroval Aleš Opatrný, který navíc předvedl suverénní jízdy. S koněm Balguero dokončil rozeskakování nejen bezchybně, ale také absolutně nejrychleji. Jeho čas 40,73 vteřin se nikomu ze soupeřů nepodařilo překonat. Český jezdec se tak zaslouženě radoval z vítězství a na jeho počest zněla areálem česká hymna.

Aleš Opatrný navíc podtrhl dobrý výkon ještě druhou příčkou s VDL Fakirem. I s ním dokončil bezchybně. V rozeskakování z českých jezdců startoval ještě Ondřej Zvára a Chaccolan. Ti po jedné chybě s velmi dobrým časem skončili na pěkné páté pozici.

Druhé vítězství pak zajistila během nedělního dne Veronika Kolářová s Carsey, která si s parkurem v Amateur Tour poradila rychle a bezchybně. Ve finále Small Tour obsadili třetí příčku Milan Klár a Rapsodie 1. Pátou pozici pak v Middle Tour získala Alena Gasperl a Cassius Clay 29.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE