reklama 11B

Aleš Opatrný v LGCT Grand Prix Dauhá 2017

ikonka

Velkou radost udělal českým fanouškům Aleš Opatrný, který sobotní kvalifikaci do LGCT Grand Prix Dauhá absolvoval s VDL Fakirem bez chyby na překážkách, pouze s jedním trestným bodem za překročení času. To mu zajistilo postup do vrcholného klání…
11.11.2017 18:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Bez penalizace totiž prošlo kvalifikací pouze 11 dvojic a Aleš Opatrný v sedle VDL Fakira tak postupoval mezi TOP25 díky času 81,41 ze čtrnácté pozice. 
 
Velmi obtížnou Grand Prix s výškou překážek do 160 centimetrů česká dvojice absolvovala se dvěma chybami, které v kombinaci s časovým údajem 83,13 znamenaly 21. místo. 
 
Mezi jezdci, kteří se probojovali až do nejnáročnější soutěže celého mítinku v Dauhá, byla i belgická kolegyně Aleše Opatrného z týmu Berlin Lions – Cindy van der Straten-Marie s Balance. Ta v kvalifikaci taktéž obdržela 1 trestný bod za čas, jenž měla zhruba o 2 sekundy delší. V Grand Prix zaváhala s Balance pouze jednou, a tak se mohla radovat z pěkné 15. příčky. 
 
O nejvyšší pozice se rozeskakovalo 9 dvojic a k radosti většiny přítomných diváků se z prvenství radovala ta domácí – Bassem Hassan Mohammed na koni Gunder.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE