reklama 11A

Aleš Opatrný třetí v Big Tour na CSI Pezinok

Český jezdec Aleš Opatrný promluvil do pořadí na předních místech v nejtěžší soutěži pátečního dne 8. září v rámci mezinárodních skokových závodů CSI ve slovenském Pezinku. S koněm VDL Fakir si totiž dojel pro pěkné třetí místo…
08.09.2017 21:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Aleš Opatrný s koněm VDL Fakir nechyběl na startu hlavní soutěže pátečního dne, což byla soutěž v rámci Big Tour. Česká dvojice dokončila obě části parkuru bezchybně a díky dobrému času se nakonec radovala z výborné třetí pozice. Do elitní desítky se vešel ještě Ondřej Zvára s koněm Chaccolan. I tento český reprezentant si připsal na konto nulu v obou částech parkuru a dosáhl na konečné sedmé místo.

Z druhé pozice se ten den radovala Alena Gasperl a Cassius Clay 29, a to v soutěži Middle Tour. Stejnou pozici pak obsadil ve Small Tour Milan Klár s koněm Rapsodie 1.

Česká republika se dočkala v pátek i hymny, a to v rámci soutěže Amateur Tour. Zasloužila se o ni Veronika Kolářová s koněm Carsey.

Kompletní výsledky početné české ekipy naleznete ZDE. Čeští reprezentanti nechyběli během úvodního pátečního dne v žádné z pěti konaných soutěží. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE