reklama 11B

Aleš Opatrný s Acovarem vyhrál Grand Prix v Dubaji

Sen se stává skutečností! Aleš Opatrný s Acovarem v sobotu 30. ledna vyhrál Grand Prix v Dubaji, a tím se dostává do jednoznačného vedení v olympijském žebříčku, jelikož pravděpodobně získal za tuto soutěž 80 bodů, přičemž si škrtá 33,25 bodů...
30.01.2016 13:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Zatím jsou veškeré propočty velmi předběžné, ale náskok na dosavadního lídra olympijského žebříčku Omera Karaevliho z Turecka by měl být více jak 30 bodů! Karaevli totiž dnes se svým olympijským koněm nestartoval
 
To dává českému reprezentantovi velmi dobré šance, že si postupové místo do Ria udrží. Kvalifikace končí však až 6. března a tudíž je stále všechno otevřené. Každopádně od dnešního dne vše vypadá mnohem více optimisticky!
 
„Dnes Acovaro skákal výborně, byl jsem 19. startující, tak jsem měl dost času podívat se na průběh soutěže. Základní parkur byl docela těžký, nakonec bylo 7 bezchybných, kteří postoupili do rozeskakování,“ říká Aleš Opatrný.
 
„Já jsem startoval v rozeskakování jako pátý, a když jsem věděl, že přede mnou zopakoval bezchybný výkon jen jeden soutěžící, tak jsem přemýšlel, zda jít na jistotu, nebo zkusit závodit. Ale pak, když šly dvě dvojice rychle, tak jsem šel do rizika a nakonec se to povedlo,“ spokojeně konstatoval Aleš Opatrný. „Ještě jsou ale před námi další závody, a tak musíme bojovat dál,“ dodal jezdec.

Celý telefonický rozhovor najdete POD TÍMTO ODKAZEM!




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE