reklama 11A

Aleš Opatrný pátý při GP CSI1* Michalowice

ikonka

Další týden mezinárodního skokového mítinku v polských Michalowicích zakončily v neděli 28. října dvě soutěže Grand Prix, a to v rámci CSI1* i CSI2*. V první zmíněné se dařilo nejvíce Alešovi Opatrnému, který uzavřel spolu s Chachou elitní pětku…
28.10.2018 17:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nedělní vrchol CSI1* se jel na překážkách vysokých 135 cm a v konkurenci bezmála třiceti koní se o nejvyšší příčky ucházely dvě dvojice v barvách České republiky. Bezchybným výsledkem v úvodní částí soutěže se probojoval do rozeskakování Aleš Opatrný v sedle Chachy. Tato dvojice se nakonec po jedné chybě radovala z elitního 5. místa. Druhou českou dvojici v této zkoušce tvořil Filip Doležal a First Edition a protnula cílovou pásku základního kola s jednou chybou.

Ani v náročnější Grand Prix při CSI2* nechyběla česká želízka v ohni. Na parkuru, kde překážky měřily 145 cm, se nejvíce dařilo Jiřímu Hruškovi spolu s Oridou-M. Tento český reprezentant si s jednou chybou v základu dojel pro 13. příčku. O čtyři trestné body více pak zaznamenal na tomto parkuru Filip Doležal, který zde sedlal Reasona de Ganad.

Úspěšný závěr tohoto závodního týdne v Michalowicích zaznamenal Aleš Opatrný také v soutěži určené pro šesti- a sedmileté koně, kde s Forewer po bezchybných obou fázích obsadil 6. místo. Stejný výsledek zaznamenal také Filip Doležal, ale jeho čas s Chacamilou stačil až na příčku osmou.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: Dava Palej 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE