reklama 11C

Albertovské MČR ve voltiži má za sebou první kolo

ikonka

V Albertovci se během soboty 7. července uskutečnilo první kolo mistrovství České republiky v disciplíně voltiž. Vypsány jsou kategorie nejen pro jednotlivce, ale také pro dvojice a skupiny. Mezi seniory vede po sobotní jízdě Kateřina Kocurová…
08.07.2018 09:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Seniorská kategorie žen a mužů byla nakonec sloučena. Ve vedení je Kateřina Kocurová, když si připsala na konto celkem 6,537 bodů. Cvičila na koni Patriot-NF.

 V početnější kategorii juniorů – žen A si s vysokým hodnocením drží zatím první místo Kateřina Reslerová. Tato jezdkyně jako jediná překročila sedmibodovou hranici a na konto ti připsala 7,113 bodů. Na druhém místě je Vanesa Krištofová (6,975 bodů) pře Terezou Czyžovou (6,822 bodů).

V soutěži juniorů ženy B patří zatím první místo Adéle Kotolové, která má náskok na své nejbližší soupeře více jak tři desetiny bodu.

V rámci soutěže dvojic se jezdci představují v kategorii děti a junioři. Mezi dětmi se zatím nejlépe daří duu Zajícová a Žilinská. Mezi juniory si zatím nejlepší výsledek připsala dvojice Viktorínová a Kotolová.

 

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE