reklama 11B

15 až 18náctiletí jezdci soutěží o auto Chatenet

ikonka

Během prvního únorového víkendu byl v Královicích u Slaného poprvé představen automobil francouzské značky Chatenet, který dostane na půl roku zdarma k zapůjčení vítěz malé túry Zimního jezdeckého poháru 2018 ve skocích, kterému je mezi 15 – 18 lety…
06.02.2018 11:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Toto roztomilé autíčko, ve kterém si při maximální rychlosti 50 km/h každý kilometr pěkně vychutnáte, vám představí v krátkém video rozhovoru Jiří Škobis, zástupce firmy Chatenet v České republice.

Zmíněná značka francouzských mopedaut pro patnáctileté patří mezi nejlepší ve své kategorii. K řízení takovýchto vozidel stačí vlastnit řidičský průkaz AM na malý motocykl.
 
A kdo získá možnost jezdit celých 6 měsíců zdarma v autíčku Chatenet SVZ? Nejlepší jezdec malé túry Zimního jezdeckého poháru v parkurovém skákání ve věku od 15 až 18 let. Rozhodující je rok narození (nikoliv přesné datum narození). To znamená, že se o cenu bude soutěžit v rámci celého seriálu na parkurech stupňů L* až L** mezi jezdci, kteří se narodili v letech 2000 až 2003 a tudíž kdykoliv během roku 2018 dosáhnou věku 18, 17, 16, nebo 15 let. 
 
Připomeňme, že do celkového pořadí seriálu se započítávají 4 nejlépe bodované výsledky (vč. finále), přičemž v posledním (finálovém) kole konaném během Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem jezdci obdrží za umístění na 1. až 20. místě dvojnásobný počet bodů. V případě rovnosti bodů na prvních třech místech rozhoduje o celkovém pořadí v seriálu lepší výsledek z posledního kola, které je zároveň kolem finálovým. 
 
Nicméně, základem je nasbírat co nejvíce bodů již během kvalifikačních kol, kterých bude celkem pět. V nich dostanou první tři jezdci ve věku 15 až 18 let navíc věcné ceny od společnosti Chatenet Automobile CZ s.r.o., která do České republiky zmiňovaná vozidla dováží. Podrobnosti o nich najdete na adrese www.chatenet-automobile.cz. Kompletní pravidla Zimního jezdeckého poháru jsou na stránce www.jezdeckypohar.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE