Efektivní řízení stáje jednoduše

Pro jednotlivce, malé i velké stáje

Sledujte průběh aktivit ve stáji a v péči o koně

Řiďte svůj tým a finance efektivně

Ušetřete si stres a váš čas s EquineM

EquineM user next to horse with mobile phone in hand

Efektivní řízení stáje jednoduše

Pro jednotlivce, malé i velké stáje
Sledujte průběh aktivit ve stáji a v péči o koně,
řiďte svůj tým a finance efektivně,
ušetřete si stres a váš čas s EquineM

EquineM user next to horse with mobile phone in hand
milestone farm logo
Academy bartels logo
Three crowns stables logo
BN stables logo
Alfarvad logo
SGH Stables logo
King stables logo
Lelymare horses logo

10+

let spokojených uživatelů

25K+

koní, o které se staráme

5M+

zaznamenaných aktivit

0+

let
spokojených uživatelů

0K+

koní,
o které se staráme

0M+

zaznamenaných
aktivit

CO JE EQUINEM

EquineM vznikl, aby pomohl majitelům koní, manažerům stájí, jezdcům, stájníkům a profesionálům starajícím se o zdraví koní zorganizovat administraci všech úkonů spojených s řízením stáje a nastavení fungování stáje na denní bázi.

Náš software vám pomůže získat přehled o vašem businessu a o vašich koních a umožní vám efektivně řídit všechny aktivity stáje kdykoli a odkudkoli přes mobilní telefon, tablet, počítač nebo přímo ve stáj na zařízení equiboard.

VÝHODY EQUINEM A ONLINE ŘÍZENÍ STÁJE

Jednoduché a efektivní řízení stáje pro vás a váš tým.

Vyzkoušejte EquineM ještě dnes!

Nemusíte vyplňovat žádné platební údaje. Bez dalších povinností.

CO ŘÍKAJÍ UŽIVATELÉ EQUINEM O NAŠEM PRODUCTU

S EquineM a EquiBoard jsme velmi spokojeni. Používáme oba produkty denně na veškeré plánování. Obzvláště oceňuji aplikaci v mém telefonu. Vyplňuji plány aktivit pro všechny koně večer den předem. Pokud mám být pryč po delší dobu, vyplním plán na několik dní dopředu. Ve stáji pak mohou na EquiBoard ihned vidět vše, co vyplním v telefonu. V naší stáji se staráme o mnoho koní a jejich aktivity se u každého liší každý den. Hned jak je aktivita splněna, například kůň je puštěn na pastvu, aktivita může být na EquiBoard zaškrtnuta jako splněná i pro informaci pro ostatní. Stává se tak mnohem méně chyb i díky jednoduchosti a přehlednosti systému. S EquineM jsme udělali obrovský skok kupředu.
Imke Bartels Imke Schellekens-Bartels, Academy Bartels
Jsme velmi spokojeni s využitím EquineM od června 2016. Jednou z mnoha výhod EquineM je, že můžu sledovat průběh tréninku koní, i když jsem v zahraničí. Přímo ve stáji používám EquiBoard, což je velmi praktické. Další velmi užitečnou funkcí jsou automatické připomínky, například před návštěvou kováře nebo veterináře. Doporučujeme EquineM všem!
Stefanie Heins Stefanie Heins, Stal Johan Heins
Koupili jsme EquineM program, protože jsem chtěla mít jasný přehled o dění ve stáji. V současné době máme 52 koní a veškeré dění okolo koní musíme dobře zaznamenat a archivovat. To se týká nejen kovářů, očkování a odčervení, ale všech aktivit u každého koně. To je důležité nejen v rehabilitační praxi, ale i pro chov koní. Chci zlepšit komunikaci s majiteli koní a EquineM mi to umožňuje. Majitelé se mohou do EquineM také přihlásit a vidět záznamy a aktivity jejich koně. Tak mi EquineM velmi pomáhá s veškerou administrací.
Lelymare HorsesFenna Elzinga, Lelymare Horses
Od chvíle, co používám EquineM, se stalo plánování tréninků na celý týden hračkou. Můžu vyplnit, prohlédnout si a změnit každý plán tréninků přes šikovnou aplikaci přímo v mobilním telefonu, kdykoli chci. Zlepšila se i naše administrace, je mnohem přehlednější kdy, kolik a jak dlouho jsem trénovala toho kterého koně mých klientů. Jinými slovy: jsem velmi spokojena!
FennekeFenneke Dikken, Dressuurstal Seren
S pomocí EquineM můžeme plánovat mnohem efektivněji, takže uděláme více za méně času. Navíc jsme si jisti, že komunikace a změny už neprobíhají na poslední chvíli. Nedorozumění vzniklá při plánování na poslední chvíli jsou teď minulostí! Jsme s programem EquineM velmi spokojeni.
Ellen Knoester, Hagenhorst Horses